Portocale primăvara


来源: 欧洲侨报   时间:2021-02-15 12:38:11






Sub influența noii epidemii, piețele de iarnă de flori de jasp din provincia Guangdong au fost anulate și reduse, iar 450.000 de VASURI de portocale anuale în satul Xinzhou, districtul Panyu, Guangzhou au fost în mare măsură de nevândut. În fața dilemei, Liang Mankun din Comitetul Sătenilor Xinzhou și oficialii satului au încercat să găsească o soluție.
„Speranța ne-a prins când aproape că nu mai aveam speranță”. Înaintea calendarului lunar 2021, Liang Mankun le-a spus cu bucurie reporterilor: „Ultimul dvs. raport despre dificultățile de vânzare ale portocalelor anuale din satul Xinzhou a atras multă atenție. Mai târziu, guvernul și mass-media au lansat o campanie de recrutare pentru a promova andocarea precisă a producției și marketing, care ne-au deschis noi vânzări cu inima și dragostea noastră. " Începând de astăzi, fermierii de flori din satul Xinzhou, cu ajutorul tuturor sectoarelor societății, au fost vândute 450.000 de VASURI de portocală anuală.
„Să ai un an bun” nu mai este un slogan sau o dorință. Eforturile lui Liang Mankun și ale oficialilor satului de a-i ajuta pe fermierii de flori de la îngrijorare la fericire vorbesc despre sentimentul lor de responsabilitate pentru construcția noii zone rurale, iar acest sentiment de responsabilitate trebuie să treacă prin trecutul și prezentul satului Xinzhou și florile vor înflori în viitor.
 

  版权及免责声明:凡本网所属版权作品,转载时须获得授权并注明来源"欧洲侨报",违者本网将保留追究其相关法律责任的权力。凡转载文章,不代表本网观点和立场。版权事宜请联系:0040-751021899。

今日要闻

电影《故园飘梦》将亮相美国,导演:讲好华侨故事是侨乡人的使命 电影《故园飘梦》将亮相美国,导演:讲好华侨故事是侨乡人的使命

热点新闻

热点舆情



版权所有:欧洲侨报苏ICP备17070786号-1